Restablerta la circulació de trens entre Tarragona i Reus, interrompuda per un atropellament

Les línies afectades són la R15, la R14 i la RT1

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies a la línia R15.
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies a la línia R15. | ACN
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:54h

AMPLIACIÓ 10.45 hores | Restablerta la circulació de trens entre Tarragona i Reus

La circulació de trens entre Tarragona i Reus ha estat restablerta per les vies habituals este dimecres a les 10.40 hores. El pas dels combois havia estat interromput este matí a les 8 hores a causa de l'atropellament d'una persona.

Durant més de dos hores la circulació ferroviària d'este tram ha estat desviada per vies alternatives, fet que ha comportat demores en les línies R14, R15 i RT1 de més de 40 minuts.

Fonts de Renfe han explicat que a partir d'ara es recuperarà progressivament la freqüència i els horaris habituals dels trens a les tres línies afectades.

AMPLIACIÓ 09.50 hores | Circulació alternativa amb demores de més de 40 minuts

Fonts de Renfe han informat que s'ha restablert la circulació dels trens que han de circular pel tram afectat per l'atropellament d'una persona per vies alternatives entre Tarragona i Reus.

Ara bé, els retards en les tres línies que circulen per esta via —R14, R15 i RT1— poden superar els 40 minuts.

INFORMACIÓ | Interrompuda la circulació de trens entre Tarragona i Reus per un atropellament


L'atropellament mortal d'una persona entre les estacions de Reus i Tarragona ha obligat a interrompre el servei quan faltaven pocs minuts per un quart de nou del matí. El tall afecta les línies R14, R15 i RT1.

Precisament, un comboi de la RT1 que feia el trajecte entre l'estació Lleida-Pirineus i l'estació de França, a Barcelona, ha envestit mortalment una persona a les vuit del matí. Immediatament, els serveis d'emergència han tallat la via. Segons fonts de Renfe, els passatgers de les tres línies afectades esperen a dalt dels combois a l'espera que es resolga la incidència. De moment, no hi ha previst posar a la seua disposició un servei alternatiu d'autobusos.