Més de 400 xiquets d'Ulldecona reben ajudes per a material escolar

L'Ajuntament ha realitzat els pagaments dels ajuts del curs 2015-2016 esta setmana | S'han atrogat gariebé 24.000 euros

Xiquets durant una classe.
Xiquets durant una classe. | Cedida
Redacció
10 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:41h
Des del curs 2009-2010 l'Ajuntament d'Ulldecona convoca cada any les bases reguladores per a la concessió d'ajuts individuals per a l'adquisició de material escolar -excepte llibres- per als estudis d'educació primària i secundària. Esta mateixa setmana l'Ajuntament ha fet els pagaments dels ajuts del curs 2015-2016. L'import total ascendix a 23.714 euros i se n'han beneficiat més de 400 alumnes de primària de l'Escola Ramón y Cajal i de secundària de l'Institut Manuel Sales i Ferré. En la major part dels casos l'ajuda concedida és de 60 euros, que és el màxim permès a les bases. 

L'objectiu d'estes beques és "garantir una educació de qualitat" a tots els xiquets del municipi que cursen els seus estudis a la població, ha informat el consistori.

D'aquesta manera es pretén col·laborar amb les famílies en l'adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació dels menors i que dificulta la gestió de les economies familiars sobretot en els mesos de setembre i octubre de cada any, han explicat.