L'edifici de serveis de l'embarcador d'Amposta, nou espai de promoció turística

L'objectiu és promoure activitats vinculades al riu Ebre i promocionar els productes autòctons del Delta

Redacció
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 22:23h
Signatura del conveni per potenciar els usos de l'edifici de l'embarcador d'Amposta.
Signatura del conveni per potenciar els usos de l'edifici de l'embarcador d'Amposta. | Cedida
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez i Comes, i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, han signat este dilluns un nou conveni per potenciar els usos de l'edifici situat a la zona de servei de l'embarcador d'Amposta, que és titularitat de Ports, segons ha informat l'ens en un comunicat. Després de l'acte de signatura, Gómez ha destacat que "este conveni s'emmarca en la línia de treball que la Generalitat duu a terme per transformar els embarcadors del riu i els edificis que hi ha a la zona de servei en veritables pols d'activitat que ajuden a dinamitzar el territori".
 
Amb el nou acord, l'edifici es destinarà a oficines d'informació i divulgació d'activitats turístiques, esportives, culturals i socials vinculades al riu, que es poden realitzar a les Terres de l'Ebre. A més i com a activitat complementària, es volen donar a conèixer els productes autòctons del delta de l'Ebre, lligats amb la promoció turística de la zona.
 
Este conveni complementa el document signat l'any 2001, per un termini concessional de 20 anys, en què s'especifica que el gestor de l'embarcador i l'edifici de serveis és l'Ajuntament d'Amposta, que té vigència fins a l'any 2021. Abans, l'immoble acollia l'oficina de turisme que s'ha traslladat al centre del municipi.