En marxa el nou Espai de Serveis Socials de Deltebre

Les noves instal·lacions ja estan en funcionament des d'esta mateixa setmana

Redacció
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:20h
Inauguració del nou Espai de Serveis Socials de Deltebre.
Inauguració del nou Espai de Serveis Socials de Deltebre. | Ajuntament de Deltebre
L'Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament el nou Espai de Servei Socials que s'ha ubicat a l'antiga sala d'actes de la Biblioteca municipal. El canvi d'ubicació d'este servei té la finalitat principal de millorar l'atenció que reben els usuaris mitjançant els nous despatxos que s'han habilitat a partir de les necessitats de la ciutadania i dels professionals que duen a terme la seua tasca.

En el marc de la inauguració, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "des de l'inici de la legislatura estan treballant per oferir uns millors serveis i una millor atenció a la ciutadania tal i com es van comprometre en la darrera campanya electoral". L'alcalde ha considerat este espai com a "prioritari" atès que per a l'actual equip de govern les polítiques socials són un eix fonamental. En este sentit, Soler ha explicat que ara "es podrà prestar un servei amb major qualitat de manera que la ciutadania quede satisfeta de l'atenció que rebe”.

El nou Espai de Serveis Socials compta amb quatre despatxos individuals i amb una sala de reunions on els professionals podran coordinar i planificar les diferents accions que duran a terme. La regidora d'Atenció a les Persones, d'Hisenda i de Transparència, Lluïsa Ventura, ha manifestat que "amb esta actuació es dóna resposta a una de les demandes de la ciutadania i, al mateix temps, es fa un pas endavant amb la qualitat del servei i es dignifica la tasca que realitzen el conjunt de treballadores socials de l'Ajuntament de Deltebre". 

A partir d'ara, amb els nous despatxos les visites seran individualitzades i permetran garantir la discreció de la ciutadania. Les noves instal·lacions ja estan en funcionament des d'esta mateixa setmana.