Més de 600 litres de llet recollits en la campanya dels comerciants de Tortosa i el Banc dels Aliments

El tió solidari ha ajudat a recollir llet que subministrarà als necessitats el Banc dels Aliments.
El tió solidari ha ajudat a recollir llet que subministrarà als necessitats el Banc dels Aliments. | Cedida
Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:19h
El tió solidari organitzat per l’Associació de Czqomerciants de Tortosa i el Banc dels Aliments ha posat punt i final a la campanya de recollida de llet a la pista de gel, amb la qual s’ha aconseguit recollir més de 600 litres de llet.
 
El coordinador de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha recordat que “esta recollida de llet ha estat una nova campanya que hem dut a terme per compensar la falta d’aliments recollits durant el Gran Recapte a causa de la pluja” durant el Gran Recapte. Ologaray també ha afegit que els promotors de la iniciativa solidària estan “molt contents de la rebuda de la campanya” i ha explicat que els aliments recollits seran entregats a les persones que més ho necessiten del territori.
 
“Gràcies a les donacions dels particulars i del departament de Benestar Social de Terres de l’Ebre, que va fer una generosa donació de llet, el Banc dels Aliments té una mica de marge per poder cobrir les necessitats fins les noves campanyes que es presentaran l’any que ve”, ha apuntat la delegació ebrenca del Banc dels Aliments.