La plataforma Trens Dignes intensifica la lluita a la Ribera d'Ebre i al Priorat

Ha promogut una campanya informativa i de debat sota l'eslògan 'Per un transport digne al territori, lluitem per millorar la línia R-15'

 Trens Dignes, en una acció de reivindicació ferroviària.
Trens Dignes, en una acció de reivindicació ferroviària. | S.B.
Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a les 15:49h
La plataforma Trens Dignes ha organitzat durant estes festes de Nadal un seguit de conferències a Flix, Móra la Nova i Falset, amb l'objectiu d'informar i escoltar els ciutadans sobre el dubtes que puguen tindre entorn la xarxa ferroviària ebrenca.

Amb l'eslògan Per un transport digne al territori, lluitem per millorar la línia R-15, la campanya informativa i de debat s'ha organitzat a Flix demà dijous, 29 de desembre, a l'aula de cultura del casal Sant Jordi, a les 19.30 hores. A Móra la Nova serà el proper dimarts, 3 de gener, a les 19.30 hores a la sala d'actes de l'ajuntament i l'endemà, 4 de gener, a Falset, a la sala d'actes de la casa de la vila.

A través d'un comunicat la plataforma assegura que les conferències tenen com a objectiu "oferir als usuaris informació de primera mà, atendre dubtes i queixes i aconseguir crear petits grups de treball que funcionen a la Ribera d'Ebre i al Priorat i complementen l'acció que fem a la plataforma".