Llibertat provisional per al conductor detingut per la mort de dos joves a l'N-340 a Amposta

La causa està oberta per dos delictes d'homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat vial per conducció sota els efectes de les drogues

Furgoneta accidentada, amb una part del davant malmesa per la topada amb una motocicleta, carregada dalt de la grua a l'N-340 entre Amposta i la Ràpita.
Furgoneta accidentada, amb una part del davant malmesa per la topada amb una motocicleta, carregada dalt de la grua a l'N-340 entre Amposta i la Ràpita. | ACN / A. Mayor
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat el 24 de desembre a les 16:14h
El Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta ha deixat en llibertat provisional el conductor que este dijous va impactar amb una furgoneta contra una motocicleta a l'N-340 a Amposta, fet que ocasionava la mort d'un noi de 18 anys i una menor de 15, que viatjaven en el vehicle de dos rodes. 

El jutge ha rebut este divendres al matí el conductor de la furgoneta, detingut ahir per donar positiu per consum de cocaïna i, un cop ha declarat, ha acordat per a l'imputat, que va resultar il·lès en l'accident, la seua llibertat amb compareixences setmanals, la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país i la suspensió del permís de conduir, segons ha informat el TSJC.

La causa està oberta per dos delictes d'homicidi per imprudència i un delicte contra la seguretat vial per conducció sota els efectes de les drogues.