La loteria de Nadal esquitxa amb un 2n premi a Deltebre i un 4t a Batea

Totes dues poblacions han venut un dècim del 04536 i un del 59444, respectivament

Dues nenes de San Ildefonso mostrant de perfil la grossa de Nadal, el 66513
Dues nenes de San Ildefonso mostrant de perfil la grossa de Nadal, el 66513 | ACN
Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat el 26 de desembre a les 10:41h

Administració de loteria de l'Avinguda Goles de l'Ebre de Deltebre. Foto: Google Street View


Deltebre ha repartit este dijous un bocí del segon premi de la Grossa de Nadal, el 04536, premiat amb 125.000 euros el dècim, 1.250.000 la sèrie. L’administració  Avinguda Goles de l’Ebre, regentada per Josep Maria Pagà, n'ha venut un dècim.

El número premiat va ser venut per terminal, concretament “a un senyor del poble que va vindre buscar el número, perquè li havia fet gràcia, i es va emportar també diversos dècims per repartir-los entre la família i amistats”, relata Pagà. Des que s’ha cantat el premi, Pagà no ha parat de rebre trucades a l’administració, “tothom no para de preguntar-me, però de moment no ha vingut cap dels agraciats a celebrar-ho”. Sense desvetllar la identitat del premiat, Pagà, ha explicat que “es tracta de gent treballadora del poble”.

Este no és el primer premi d’importància que reparteix l’Administració Avinguda Goles de l’Ebre de Deltebre. Fa anys ja va repartir un primer premi del sorteig de Reis. L’administració de loteria pel pare de Josep Maria Pagà que, precisament, enguany va morir. “Ha mort mon pare enguany i repartim un premi gros de Nadal”, ha explicat el gerent de l’Administració emocionat. 

A Batea, el 4t premi ha caigut de bon matí. Un dècim del primer quart premi de la rifa, el 59444, s'ha venut des del bar restaurant Ca l'Antoni de la població de la Terra Alta. El bitllet es va comprar a la màquina i amb un número a l'atzar. Antoni Altés, propietari de l'establiment, que exerceix d'administrador únic de loteria al municipi, no té coneixement de qui pot ser la persona afortunada amb este matiner premi de 20.000 euros. El 59444 no és el número propi que juga el bar amb les seus clients. Altés ha assegurat que se sent afortunat d'haver repartit "felicitat a qui li hagi tocat" tot i que li hauria agradat que fos el "seu número", el 03811 que juga regularment des del restaurant. Com encara queda molt sorteig per endavant, el propietari de bar Ca l'Antoni no descarta "poder repartir més premis entre la gent de Batea".