Els dibuixos animats tematitzaran la cavalcada dels Reis de Tortosa

Personatges de Disney com Mickey Mouse, Cars o Nemo seran alguns dels que acompanyaran els mags d'Orient

Cartell de la cavalcada de Reis de Tortosa 2017.
Cartell de la cavalcada de Reis de Tortosa 2017. | Cedida
Redacció
21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:53h
La Cavalcada de Reis 2017 de Tortosa anirà, esta vegada, contextualitzada en el món dels dibuixos animats, amb presència de molts dels més populars personatges de la factoria Disney. Així ho ha presentat este dimecres el regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, acompanyat pel regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, la directora de l'Escola Municipal de Teatre, Marga Julià, i per la coordinadora de l'àrea de Festes, Cristina Gilabert.

La programació de la Cavalcada arrencarà, com és habitual, a les 17.30 hores del dijous 5 de gener des del barri de Ferreries després de l'arribada dels tres Reis Mags i el seu seguici, i acabarà al Parc Municipal amb el tradicional lliurament de regals als xiquets convocats. Durant el recorregut, l'alcalde de Tortosa i la Corporació Municipal rebran a Ses Majestats a l'Ajuntament, des d'on es farà el tradicional Pregó Reial des del balcó principal de l'edifici consistorial.

La programació de la festivitat dels Reis Mags d'Orient també inclou el lliurament de cartes als Patges Reials la tarda del dimarts 3 de gener a la mateixa plaça de l'Ajuntament a partir de les 18.30 hores.