Un projecte de lleure amb ponis, guanyador del Premi a l'Emprenedoria del Baix Ebre

La iniciativa aposta pels beneficis físics, psicològics, educatius i socials que el contacte amb estos animals aporta als xiquets

Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:55h
Una de les activitats que organitza el projecte Poni Club Natura.
Una de les activitats que organitza el projecte Poni Club Natura. | Facebook Poni Club Natura
Les emprenedores Margarita Curto i Nguitouka Plüger Guiti han obtingut el Premi a l'Emprenedoria 2016 amb el projecte Poni Club Natura, un espai d'oci dedicat al món eqüestre dels ponis, ubicat a les instal·lacions d'Equitor de Jesús.

El projecte guanyador s'adreça principalment a les famílies amb xiquets de 3 a 14 anys i promou la introducció al món eqüestre a través dels ponis amb l'objectiu que els més petits aprenguen les tècniques de muntar i també a tindre cura dels animals, segons ha informat el Consell Comarcal del Baix Ebre. A la vegada, esta iniciativa vol donar a conèixer i compartir els beneficis físics, psicològics, educatius i socials del contacte de xiquets amb els ponis, especialment aquells amb necessitats especials, minusvalidesa, risc d'exclusió social, TDA o síndrome d'hiperactivitat.

Este premi, concedit anualment pel Consell Comarcal del Baix Ebre, pretén fomentar l'esperit emprenedor i innovador en el món de l'empresa, i potenciar les oportunitats de negoci a la comarca del Baix Ebre.

El premi a l'emprenedoria té una dotació econòmica de 1.000 euros i inclou l'assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova per fer l'acompanyament tècnic necessari del nou projecte.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha remarcat en l'acte de lliurament del premi que "incentivar l'emprenedoria al Baix Ebre és un dels objectius de la institució comarcal, i que este premi és un pas més en esta línia de treball". D'altra banda, el conseller comarcal de Promoció Econòmica i president del jurat, Josep Felip Monclús, ha destacat el "bon nivell" de tots els treballs presentats en esta desena edició.
 

Les emprenedores Margarita Curto i Nguitouka Plüger Guiti rebent el Premi a l'Emprenedoria 2016. Foto: Consell Comarcal Baix Ebre