El CAP de Móra la Nova tornarà a obrir els caps de setmana a partir de l'1 de gener

El servei va dixar d'oferir-se fa cinc anys

Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat el 28 de desembre a les 11:45h
Façana del CAP de Móra la Nova.
Façana del CAP de Móra la Nova. | Google Street View
Després d'anys de demanar-ho, i amb més de 300 signatures de ciutadans moranovencs i de la comarca donant suport a la petició, el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Móra la Nova tornarà a oferir servei en caps de setmana i festius a partir de l'1 de gener. El servei d'atenció primària es va dixar d'oferir en caps de setmana i festius el mes d'octubre de 2011 arran de les "retallades en els serveis sanitaris que va realitzar el govern català a causa de la crisi econòmica", segons va explicar l'alcalde moranovenc, Francesc Xavier Moliné.

Moliné es va reunir el passat 6 d'octubre, amb el conseller de Salut, Toni Comín, per
demanar-li que el centre tornés a oferir els mateixos serveis que cinc anys enrere, finalment el compromís acceptat en aquella reunió ja té data, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

Així, el CAP es reobrirà en horari de 8 a 20 hores també els dissabtes, diumenges i festius. Per tant, la població assignada a l'Àrea Bàsica de Salut del CAP Móra la Nova–Móra d'Ebre podrà fer ús del servei d'atenció continuada al CAP de Móra la Nova de dilluns a divendres de 15 a 20 hores, i dissabtes i festius de 8 a 20 hores.