L'Ampolla renova el parc infantil del carrer Ventura Gassol, al barri de Sant Joan

L'actuació ha comptat amb un pressupost de 9.000 euros

Un dels elements de joc renovats del parc infantil de l'Ampolla.
Un dels elements de joc renovats del parc infantil de l'Ampolla. | Cedida
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:44h
L'Ajuntament de l'Ampolla va dur a terme durant la primera setmana d'este mes de desembre les obres de renovació del parc infantil del carrer Ventura Gassol, situat al barri de Sant Joan del municipi. En l'actuació es van canviar tots els elements de joc que hi ha a l'espai, així com també els bancs i les papereres. A més, es va procedir a renovar el terra, que estava desgastat arran de l'ús.

"Des de la Junta de Govern es va creure oportú que es renovés este espai, ja que a conseqüència de la utilització que se'n fa i de les inclemències meteorològiques necessitava un canvi per tal de continuar oferint els millors serveis als ampolleros", ha explicat l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa. A més, es comptava amb la "consignació pressupostària suficient a la partida del pressupost per poder-ho realitzar", ha afegit.

Segons ha informat el consistori de l'Ampolla en una nota de premsa, les obres d'execució, que han comptat amb un pressupost de 9.015,95 euros, han anat a càrrec de Francisco Bru Aljarilla.