Arriba la 24a edició del Nadal Jove de Tortosa al Pavelló Firal

Entre les novetats d'enguany destaquen un nou rocòdrom, inflables de futbol-billar i de pèndol, una room-escape, un toro mecànic, castells i nous tallers d'activitats

Presentació de la 24a edició del Nadal Jove de Tortosa.
Presentació de la 24a edició del Nadal Jove de Tortosa. | Cedida
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:14h
La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, acompanyada pel representant dels Voluntaris del Nadal Jove de Tortosa, Pepo Gasulla, ha presentat este dijous l'edició 2016 del Nadal Jove, una de les propostes nadalenques més tradicionals i esperades d'estes dates i que assoleix ja la seua 24a edició.

Entre les novetats de l'edició d'enguany, destaca un nou rocòdrom, inflables de futbol-billar i de pèndol, una room-escape, un toro mecànic, castells, tallers d'activitats, i entre les actuacions que tradicionalment amenitzen les tardes del Nadal Jove destaca la presència dels mags i els pallassos. Els horaris d'obertura al públic seran de 10.30 a 13.30 hores pel matí, i de 16.30 a 20.30 a les tardes, tenint en compte que les dates del 23 de desembre i de l'1 de gener el Nadal Jove només obrirà a la tarda, i el 31 de desembre només al matí. El preu de l'entrada serà de 2 € per adults, 4 € els menuts, i 3 € a l'entrada infantil si se li aplica el descompte per família nombrosa.