En marxa l'estació de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics d'Amposta

És l'única estació urbana d'estes característiques que hi ha entre Tarragona i Castelló | Està situada a l'avinguda Alcalde Palau

Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:43h
L'estació de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics d'Amposta.
L'estació de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics d'Amposta. | Ajuntament d'Amposta
L'estació de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics d'Amposta ja està en funcionament. La setmana passada ja es van poder recarregar els primers vehicles, segons ha informat el consistori ampostí. Esta estació, ubicada a l'avinguda Alcalde Palau, és l'única estació urbana ràpida que hi ha entre Tarragona i Castelló.

La seua instal·lació, que ha tingut un pressupost de poc més de 48.600 euros, no ha tingut cap cost per a l'Ajuntament. Gràcies a diferents gestions fetes per l'equip de govern, esta instal·lació es finançarà a través de dos subvencions, i també a través d'aportacions de marques de vehicles.

En concret, el consistori ha rebut una subvenció de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) de 25.000 euros, una del Pla MOVEA (Movilidad con Vehículos de Energías Alternativas) del ministeri d'Indústria, Energia i Turisme de 15.000 euros, i l'aportació de 12.000 euros repartits entre quatre marques de vehicles, concretament Renault, Nissan, Volkswagen i BMW. 

Per fer funcionar este aparell es requerix d'unes targetes que es donaran de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al taulell de registre de l'Ajuntament, després d'emplenar una sol·licitud. I gràcies a la col·laboració de l'Hotel Montsià, també es podran recollir targetes en este punt les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana.