Els Pastorets d'Ulldecona enguany també es representaran a Tortosa

L'obra arriba a l'Auditori Felip Pedrell este proper dissabte | Es comptarà amb la participació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i del Cor La Binota

Redacció
14 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:09h
Foto d'arxiu d'un assaig a Ulldecona amb els dimonis dels Pastorets, a escena.
Foto d'arxiu d'un assaig a Ulldecona amb els dimonis dels Pastorets, a escena. | Anna Ferràs
El Patronat de la Passió d'Ulldecona portarà al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa la representació de l'obra de Josep Maria Folch i Torres Els Pastorets, una de les manifestacions més populars, típiques i reconegudes del folklore català, la qual el Patronat porta més de 30 anys representant al seu teatre d'Ulldecona.

Segons ha informat el consistori tortosí, enguany, l'obra arribarà a Tortosa el proper dissabte, 17 de desembre, a les 18 hores, amb un preu d'entrada de 6 euros. Les entrades es poden adquirir anticipadament i també a taquilla al moment de de la representació.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, acompanyada pel president del Patronat de La Passió d'Ulldecona, Jordi Carapuig, han presentat esta proposta teatral, que incorpora més de 60 actors dalt l'escenari i més de 30 tècnics, amb una escenografia corpòrea, efectes de llum i so, i una partitura musical pròpia. A la representació de Tortosa es compta amb la participació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i del Cor La Binota.