El Consell Comarcal de la Terra Alta clou el Pla de foment de l'ocupació

S'ha desenvolupat entre els mesos de juny i desembre amb la contractació de 5 treballadors

Poblat ibèric de la Gessera, a Caseres, on s'han realitzat treballs d'accessibilitat
Poblat ibèric de la Gessera, a Caseres, on s'han realitzat treballs d'accessibilitat | URV
Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat el 11 de desembre a les 23:53h
La Diputació de Tarragona, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, ha desenvolupat entre els mesos de juny i desembre del 2016 un pla de foment de l'ocupació, amb la contractació de 5 treballadors. En esta edició del pla s'han realitzat treballs en els municipis de Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs, així com al traçat de la Via Verda de la Terra Alta.

S'han dut a terme treballs de construcció i intervencions forestals en municipis com Vilalba dels Arcs, on s'han realitzat treballs de neteja de la massa forestal del Calvari, i a Corbera d'Ebre, on s'ha intervingut a la zona d'esbarjo de Santa Madrona, el Poble Vell o el voltant del camp de futbol municipal.

A Gandesa s'ha urbanitzat un carrer, a Caseres s'han fet treballs d'accessibilitat al poblat ibèric de la Gessera, a la Pobla de Massaluca s'ha arranjat un dels carrer del municipi i a Prat de Comte s'ha finalitzat la construcció d'un marge de pedra seca. També s'han executat altres treballs, com ara la poda dels arbres de Caseres o la neteja de la senda que comunica l'estació de tren amb el càmping Port Massaluca, en este municipi.

Els treballs realitzats a la Via Verda de la Terra Alta corresponen a tasques de manteniment, adequació de les àrees de descans, miradors, i també s'ha netejat la massa vegetal de les voreres al llarg de tot el recorregut.