Una seixantena de paradistes participaran al Mercat de Santa Llúcia d'Amposta

Hi haurà l'acte d'entrega del concurs de decoració de balconades i portalades

Cartell del 19è Mercat de Santa Llúcia d'Amposta.
Cartell del 19è Mercat de Santa Llúcia d'Amposta. | Ajuntament d'Amposta
Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat el 12 de desembre a les 0:15h
Una seixantena de parades d'artesans, alimentació i comerç participaran el diumenge, 11 de desembre, en la 19a edició del Mercat de Santa Llúcia d'Amposta. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, plaça de l'Ajuntament i carrer Corsini, segons ha informat el consistori ampostí.

Enguany, les parades també s'agruparan segons la seua activitat: al carrer Major hi haurà el comerç; a la plaça de l'Ajuntament, les parades de menjar i els expositors de parament de taules, i al carrer Corsini, els artesans. A més, al carrer Nou, els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny Esardi hi faran una instal·lació artística.

El Mercat de Santa Llúcia anirà acompanyat també de la fira d'entitats que organitza la regidoria de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta, i que servirà d'aparador a les entitats socials del municipi. 

Concurs de decoració de balconades i portalades    
En el marc del Mercat de Santa Llúcia s'han organitzat diferents activitats paral·leles. A les 11 del matí hi haurà una exhibició floral de decoració de taules de Nadal, i a les 12 està prevista l'entrega dels premsis del concurs de guarniments de balcons i portalades, que s'ha celebrat enguany per primer cop. S'hi han inscrit una vintena de participants. A més a més, a les 20.15 hores hi haurà el concert coral de Santa Llúcia, a càrrec la Coral Aquae de la Unió Filharmònica i el Cor de la Lira Ampostina.