Manel Macià, elegit president local del Partit Demòcrata Català a Amposta

El nou partit substituix Convergència amb un canvi de cara personalitzat en l’enginyer informàtic, fill del president de la Comunitat de Regants de la Dreta

A la imatge, Annabel Marcos, Manel Macià i Manolita Cid.
A la imatge, Annabel Marcos, Manel Macià i Manolita Cid. | Cedida
Redacció
08 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:35h
L’assemblea d’associats del Partit Demàcrata Europeu Català d’Amposta es va reunir el divendres dia 2 de desembre al vespre per escollir el primer president local del nou partit, que substituix Convergència, a la ciutat. La candidatura que pren la direcció local és l’encapçalada Manel Masià, que esdevé així el primer president local del PDECat d’Amposta. La seva elecció al front de l’assemblea local ha començat a disparar les veus que l’apunten com a possible candidat de la formació en futures disputes electorals en les quals la nova formació intentarà conquerir l’alcaldia que CiU va ostentar durant 28 anys a la ciutat i que l’any passat va perdre davant ERC.

Masià, de 40 anys i fill del president de la Comunitat de Regants de la Dreta, amb el mateix nom, és enginyer informàtic, màster en animació 3D i en direcció de comunicació, i es dedica al disseny, la comunicació i les noves tecnologies, una tasca que ha desenvolupat en un despatx propi a Barcelona en els darrers anys. En els últims mesos torna a viure a Amposta. És militant de Convergència des del 2009, de la qual formava part, i en continua formant, de la Sectorial de Cultura. “Ha recolzat la fundació del nou partit des dels inicis i ha rebut el suport de l’anterior direcció local convergent que ha presidit fins ara Annabel Marcos”, segons informa el PDE en un comunicat.

En la nova executiva l’acompanyen 7 homes i dones, alguns de nova incorporació i altres que, com ell, militàven anteriorment a les files de Convergència i que “s’han volgut sumar al repte de construir un nou projecte polític que recull el millor de l’anterior partit”, exposa la nota. Amb tots ells, segons va explicar Masià a l’assemblea local,  “ens dedicarem a remar, remar i remar, perquè no tenim límits a l’hora d’escoltar a la gent i de treballar per fer una Amposta a la que moltes ciutats voldran seguir”.