Milers de visitants a la Fira de Mostres d'Amposta tot i la pluja

L'alcalde ampostí va reiterar la voluntat de l'equip de govern de continuar apostant per la multisectorialitat de la fira

Moment de la 56a Fira de Mostres d'Amposta.
Moment de la 56a Fira de Mostres d'Amposta. | Sílvia Berbís
Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat a les 16:35h
Les fortes pluges del cap de setmana no van aigualir la 56a edició de la Fira de Mostres d'Amposta, que es va celebrar a la capital del Montsià del 3 al 6 de desembre, i que va rebre l'afluència de milers de persones, segons han explicat fonts del consistori. "Si bé és cert que les xifres d'assistència, pel factor meteorològic, no han sigut com les de l'any passat, també és cert que els expositors estan, en la seua majoria satisfets", assenyalava la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior de l'Ajuntament d'Amposta, Joana Estévez, este dimarts unes hores abans de tancar les portes de la fira. "El més important són les xifres de volum de negoci i contactes, i molts expositors ja ens van dir el dia 5 que havien venut tant com l'edició anterior", afegia Estévez. 

Per la seua banda, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va reiterar la voluntat de l'equip de govern de continuar apostant per la multisectorialitat de la fira. "La qualitat de la fira va cada any més i situa Amposta com una de les millors fires multisectorials de les Terres de l'Ebre, per l'organització, per la qualitat i pel volum de gent que la visita i tanca negocis", va assegurar Tomàs, tot afegint que "es continuarà treballant amb la comissió i la presidenta de Fires per fer la mostra més competitiva". 

Enguany, la Fira de Mostres va ser inaugurada per l'alcalde de Saint Jean de la Ruelle, Christophe Chaillou, per commemorar el 30è aniversari de l'agermanament amb Amposta. En el seu discurs, Chaillou va reiterar la "voluntat del seu municipi d'estretir llaços amb Amposta".