Alguns ajuntaments ebrencs obriran les portes el 6-D

Entre ells, Tortosa, Deltebre, l'Ametlla de Mar, Benissanet, Móra la Nova, l'Ampolla, la Torre de l'Espanyol, Ginestar, Amposta, La Ràpita, Móra d'Ebre, Garcia, Miravet i Tivissa | Els regidors treballaran i se celebraran actes solidaris i reivindicatius pel Dia de la Constitució

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat el 06 de desembre a les 19:16h
Exemplar de la Constitució espanyola.
Exemplar de la Constitució espanyola.
Una desena d'ajuntaments catalans obriran les seues portes el pròxim 6 de desembre, dia de la Constitució. A les Terres de l'Ebre, l'Ajuntament de Deltebre ha decidit obrir les portes del consistori on setze dels disset regidors atendran a la ciutadania. La decisió l'ha pres l'assemblea territorial de l'ANC a Deltebre juntament amb els grups municipals de PDECat, Compromís d'Esquerres-Socialistes per Deltebre, ERC, i CUP. L'Ajuntament obrirà portes a les 9 del matí i durant dos hores els regidors estaran a disposició de la ciutadania. A les 11 se celebrarà una taula rodona a la sala de plens.

L'Ajuntament de Tortosa estarà obert per a tots aquells regidors i regidores que vulguen atendre visites, en horari de 10 a 13 hores. A les 12 hores, a la porta de l'edifici consistorial, es llegirà el manifest acordat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Amposta també ha anunciat que treballarà, a les 9 hores hi ha convocada un reunió de treball. De la mateixa manera que els regidors del govern del consistori de La Ràpita, que també tenen previst acudir a l'Ajuntament durant tot el matí.

També han anunciat que treballaran els membres del govern municipal de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. El seu alcalde, el republicà Jordi Gaseni, és també vicepresident de l'AMI. Com a acció simbòlica se celebrarà a les portes del consistori una venda de llibres benèfica per recollir diners per a la Marató de TV3. L'Ajuntament de l'Ampolla també ha anunciat que l'equip de govern del consistori treballarà durant tot el matí al consistori.

A Benissanet, l'alcalde Xavier Arbó acompanyat dels regidors de l'equip de govern, treballaran des de l'Ajuntament durant el matí. Igual que l'alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliné i els regidors d’ERC-AM de la vila. A la Torre de l'Espanyol, l'alcalde Joan Juncà i els regidors d'ERC estaran a l'Ajuntament treballant i a les 13h llegiran el manifest de l'Associació de Municipis per la Independència i faran un vermut popular. L'alcaldessa de Ginestar, Conxita Pujol i els regidors de l'equip de govern, estaran també treballant d'11 a 13h a l'Ajuntament.

L'alcaldessa Blanca Lopez i el seu equip a Garcia han quedat amb voluntaris del municipi per netejar diverses senderes i camins del terme. A Móra d'Ebre i a Tivissa, Cinta Agné i Montse Perelló, faran reunions de treball també internes amb els grups municipals d'ERC i Acord Municipal. A Miravet, l’alcalde Toni Borrell i els regidors del consistori estaran treballant en els actes de la Marató que se celebren estos dies al municipi.