Tortosa promociona la Fira de Nadal amb Darth Vader

Es podrà visitar del 2 al 4 de desembre pels carrers del Nucli Antic | Els personatges de la saga de 'Star Wars' també estaran presents a la Pista de Gel i al Mercat Municipal

Presentació de la novena Fira de Nadal al Nucli Antic de Tortosa.
Presentació de la novena Fira de Nadal al Nucli Antic de Tortosa. | Cedida
Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:12h
Del 2 al 4 de desembre, tindrà lloc la novena Fira de Nadal al Nucli Antic de Tortosa amb un ampli programa d'activitats durant tot el cap de setmana. La inauguració serà divendres a les 17.45 hores, posteriorment hi haurà l'encesa de les llums de Nadal a la plaça de la Cinta i l'actuació a càrrec de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa, així ho ha anunciat el consistori tortosí en una roda de premsa.

Dissabte 3, la fira estarà oberta des de les 10 del matí fins a les 9 de la nit. Durant el dia hi haurà un teatre infantil del Caga Tió amb regals, a càrrec de la companyia de Teatre Rovell d'Ou, i també es podran trobar els personatges d'Star Wars pels carrers de la Fira.

El darrer dia, diumenge 4, es podrà visitar la fira de les 10 a les 21 hores. A les 11.30 i a les 16.30 hores està programada l'actuació de l'Escola de circ, de la mà de Circ Menut. Al migdia es farà el lliurament dels premis del concurs de postals de Nadal, i per a la tarda tindrà lloc l'espectacle itinerant de Pastorets amb la companyia de Teatre Rovell d'Ou, i després la Tuna Folk cantarà nadales pels carrers de la Fira.

A tot això, durant els tres dies s'ha organitzat una zona lúdica a la plaça de l'Àbsis, tallers infantils d'Star Wars i pintacares, de postals de Nadal, de manualitats, de decoració nadalenca, i un corral d'animals. També es podrà visitar una exposició de Clicks, una altra de Diorames i pessebres, a càrrec de l'Associació de Pessebristes de Tortosa i Terres de l'Ebre, i l'exposició Tortosa.

A més, els personatges de Star Wars també estaran presents a la Pista de Gel que hi ha a la plaça de l'Ajuntament i al Mercat Municipal.