Uns 400 ebrencs inscrits a les Aules de la Gent Gran del campus Terres de l'Ebre

Este curs s'ha incorporat La Ràpita a les poblacions que oferixen estos cursos | Ara ja són set els municipis de les Terres de l'Ebre que acullen estes Aules d'Extensió Universitària

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:51h
Un total de 383 alumnes s'han inscrit al curs 2016-17 de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran que organitza el campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb l'objectiu de donar sortida a les inquietuds culturals de les persones grans, segons ha informat la Universitat en una nota de premsa. La principal novetat és que per este curs s'ha incorporat La Ràpita, amb el que ara ja són set els municipis de les Terres de l'Ebre que acullen estes Aules d'Extensió Universitària.

Els altres municipis que impartixen estes classes són: Amposta, Deltebre, Flix, Móra d'Ebre, la Sénia i Tortosa.  En cadascun d'estos municipis s'hi ha programat entre set i dotze conferències de temàtiques molt diverses que van des de la història fins a la salut passant per la geologia, l'economia o el consum energètic.

El preu d'inscripció oscil·la entre els 15 i els 30 euros per curs, en funció del nombre de conferències programades a cada municipi.