Els talls de l'N-340 passen de dijous a dissabte

La propera mobilització serà este dissabte, a les 4 de la tarda, a Amposta

En el 125è tall desenes de persones es van estirar al terra de l'N-340 sobre una línia contínua per simbolitzar les víctimes.
En el 125è tall desenes de persones es van estirar al terra de l'N-340 sobre una línia contínua per simbolitzar les víctimes. | Mireia Curto
Redacció
18 de novembre del 2016
Actualitzat el 26 de gener del 2017 a les 20:42h
El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta ha anunciat que a partir d'esta setmana els talls setmanals de l'N-340 que tenien lloc cada dijous passaran a realitzar-se en dissabte. Així doncs, esta setmana la mobilització tindrà lloc este dissabte, a les 4 de la tarda, a Amposta, i amb el mateix horari i lloc dissabte vinent. 

El dissabte, 3 de desembre, el tall serà a les Cases d'Alcanar a les 3 de la tarda, i dissabte 10, a la mateixa hora però a l'Ametlla de Mar. Segons ha explicat un dels portaveus del moviment, Llorenç Navarro, els veïns tenen previst que fins al febrer els talls es facen en dissabte, i que en lloc de fer-ne dos de manera simultània, com era habitual fins ara, els concentren en un sol punt.

Ara bé, Navarro ha afegit que a partir del mes de febrer es tornarà a la mateixa rutina que fins ara, dos talls simultanis en dijous.

Navarro ha explicat que "últimament entre setmana estan tenint moltes reunions amb entitats, moviments socials i ajuntaments", però ha afegit que "és essencial continuar amb els talls perquè és la clau per mantenir la flama viva del moviment, com s'ha estat fent durant este any i mig". 

El portaveu ha anunciat que actualment estan "estrenyent els llaços amb el País Valencià". Ha avançat que s'està preparant una manifestació a Castelló i que, a dia d'avui, 140 ajuntaments valencians estan donant suport al moviment.

"Hem d'aconseguir que la lluita vaja des d'Alacant fins a l'Hospitalet de l'Infant, que és tot el territori afectat". A més, també ha anunciat "que properament es reuniran amb el nou ministre de Foment, Íñigo de la Serna, i amb l'alcadessa de Castelló, Amparo Marco".