Una exposició amb la creació en directe d'un grafit gegant, protagonista a l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

La mostra 'Golden Years', de Roc Blackblock i l'ulldeconenca Eva Agasa, s'obrirà divendres 18 | El proper divendres 25 s'impartirà el curs 'Com mirar un moble i datar-lo'

Una de les obres que formarà part de l'exposició 'Golden Years'.
Una de les obres que formarà part de l'exposició 'Golden Years'. | Cedida
Redacció
17 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:05h
El artistes plàstics Eva Agasa i Roc Blackblock, este darrer conegut pels seus grafits gegants en edificis d'arreu de Catalunya, són els protagonistes de l'exposició Golden Years, que obrirà al públic este divendres 18, a les 19 hores, a l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa, segons ha informat la Diputació de Tarragona en una nota de premsa. 

Dos hores abans, a les 17 hores, Roc Blackbock, crearà una obra de grans proporcions a la sala d'exposicions del centre, un procés obert a tothom qui s'hi vulgue desplaçar. Tant l'ulldeconenca Eva Agasa com Roc Blackblock estan estretament vinculats a les Terres de l'Ebre, on han creat algunes de les seues obres.

El següent acte a l'Escola d'Art serà el curs Com mirar un moble i datar-lo, que tindrà lloc el proper divendres 25, acte en el qual es donaran les claus per conèixer la manera d'establir la cronologia d'una peça i les seues característiques segons cada època. L'horari del curs, les places del qual són limitades, serà d'11 a 14 hores i de les 16 a 19 hores, i el preu serà de 30 euros, amb dinar inclòs.