La Terra Alta commemora el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Hi haurà una representació teatral sobre el micromasclisme, a càrrec dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Terra Alta

Redacció
17 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:08h
Cartell del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones a la Terra Alta.
Cartell del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones a la Terra Alta. | Cedida
El proper dijous, 24 de novembre, la Terra Alta commemorarà el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones, segons ha informat el Consell Comarcal de la Terra Alta en una nota de premsa.

Amb l'objectiu de sensibilitzar la població que amb l'ajut de tothom es pot contribuir a eradicar estos tipus de conductes, enguany el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb l'Institut Terra Alta i l'Institut Català de les Dones de les Terres de l'Ebre, organitza una representació teatral sobre el micromasclisme, que porta el títol La festa, a càrrec dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Terra Alta, amb el text original de Marga Julià. Esta obra ha estat creada específicament per commemorar este dia, i es representarà a les quatre comarques de les Terres de l'Ebre.

Abans d'iniciar la representació es llegirà el manifest del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones, i en acabar la representació hi haurà l'actuació musical El Cor de l'Institut batega fort contra la violència de gènere, a càrrec d'alumnes de l'Institut Terra Alta. L'acte tindrà lloc a les 19 hores, a l'Institut Terra Alta de Gandesa.