En marxa les obres d'urbanització del carrer Lluís Companys de l'Ampolla

L'actuació estarà enllestida en onze setmanes

Treballs d'urbanització del carrer Lluís Companys de l'Ampolla.
Treballs d'urbanització del carrer Lluís Companys de l'Ampolla. | Cedida
Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat el 17 de novembre a les 12:34h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha començat les obres per a la urbanització completa del carrer Lluís Companys. Els treballs, que es van iniciar dilluns, 7 de novembre, consistixen en la renovació d'algunes instal·lacions soterrades i la complementació d'altres, segons ha informat el consistori en una nota de premsa.
 
El projecte contempla soterrar la xarxa elèctrica i d'enllumenat públic, que actualment són aèries, i canalitzar una part de les aigües pluvials del carrer. També s'alinearan les tanques de les parcel·les d'este carrer que no ho estiguen. A més, es realitzarà un paviment asfàltic en calent a la zona de rodament de vehicles, de formigó fratassat a la zona d'aparcament, i panot a les noves voreres, que estaran emmarcades amb vorades de formigó. També es preveu substituir l'enllumenat existent per lluminàries LED.

Amb tot això, l'actuació inclou la renovació de l'enllumenat, pavimentació i senyalització dels carrers Canal Vell i Encanyissada, així com el tram que va des del carrer Lluís Companys al carrer Ventura i Gassol.

Després de presentar-se 13 empreses a la licitació, l'empresa Obres Vent i Sol 2010 S.L. ha estat l'adjudicatària del projecte d'urbanització per un import de 287.497,87 euros més IVA. D'altra banda, el director de les obres ha estat designat l'enginyer municipal Joan Garrido.

L'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, ha explicat que "l'adjudicació s'ha realitzat després de l'estudi realitzat pels tècnics i el servei jurídic del consistori, així com de fer el seguiment de la Taula de contractació". 

La previsió d'execució de les obres és d'11 setmanes, el que suposa que la finalització seria a finals del mes de gener de 2017.
 

Estat del carrer Lluís Companys de l'Ampolla abans de l'inici de les obres d'urbanització. Foto: Cedida