Movem reclama responsabilitats al govern de Tortosa pel «nou desgavell» en l’adjudicació de les piscines

“Si tinguessen vergonya política dimitirien i demanarien perdó a la ciutadania”, afirma el portaveu del grup municipal, Jordi Jordan

Redacció
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:27h
Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, en una imatge d'arxiu.
Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Movem Tortosa ha titllat de “nou pas en fals” el que ha fet esta setmana el govern municipal de CiU i ERC a l’entorn de l’adjudicació de les obres de les piscines, el qual se suma, recorda, “la paràlisi de les obres del pont de l’estat”. “Si tinguessen vergonya política, dimitirien i demanarien perdó a la ciutadania”, ha afirmat el portaveu del grup municipal, Jordi Jordan, que es pregunta com no havia pogut veure abans l’Ajuntament que l’empresa estava en concurs de creditors.

“Ni sorpresos, ni alarmats, malauradament és normal el desgavell en tot allò que fa referència a les piscines i l’àrea d’urbanisme a Tortosa”, ha afirmat en una nota de premsa Jordan, després de conèixer, mitjançant un comunicat de premsa de l’Ajuntament, que este divendres s’ha tornat a modificar l’adjudicació de les obres del nou projecte de les piscines, un cop es comprovés que l’empresa a qui dilluns se li va encarregar el projecte està en concurs de creditors.

“Quan un improvisa i intenta anar ràpid per tapar altres desgavells com la paràlisi de les obres del pont li acaba passant el que a Bel i Monclús: fan el ridícul estrepitosament“ ha afirmat Jordan, el qual ha lamentat que esta actitud, més enllà de desgastar el govern, “acaba creant una mala imatge de la ciutat insuportable: tenim les obres del pont aturades, el projecte de piscines en fals, l’Ajuntament investigat per diferents causes però aquí no passa res ni dimitix ningú”, lamenta.. És per això que Jordan ha afirmat que per “dignitat democràtica algú del govern hauria d’assumir responsabilitats i presentar la dimissió, almenys, la regidora d’Urbanisme que ens està portant a un caos a la ciutat”. Tanmateix, des de Movem Tortosa, “conscients que això no succeirà”, apunten, reclamen al govern que “deixe de fer més passos en fals, assumisca els errors, i almenys, demane disculpes a la ciutadania”. Segons Jordan “seria tot un detall perquè cada vegada més tortosins i tortosines no estan disposats a veure com fem el ridícul com a ciutat constantment”.

Movem Tortosa també denuncia la manca de transparència en este nou cas de les piscines i recalca que “per molt que el govern vulga culpar a les empreses o elements externs, és evident que la mala gestió del propi govern és la causa principal d’esta situació que està vivint la ciutat en els darrers anys”.