Estudiants de la UPF i l'Institut de l'Ebre podran fer les pràctiques a l'Ametlla de Mar

L'estada serà a la Policia Local i al Servei d'Urgències Municipal | Estarà enfocat a joves que cursen el grau de Criminologia i el cicle formatiu de Tècnic en Transport Sanitari

Redacció
10 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:37h
L'Ametlla de Mar des de les aigües del seu port pesquer.
L'Ametlla de Mar des de les aigües del seu port pesquer. | Sofia Cabanes
Els cossos de seguretat i d'emergències sanitàries de l'Ametlla de Mar comptaran ben aviat amb estudiants en pràctiques en la seua plantilla. La regidoria de Governació i Sanitat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha arribat a un acord amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l'Institut de l'Ebre perquè els estudiants puguen desenvolupar les pràctiques curriculars a la Policia Local i al SUM, respectivament.

En el primer dels casos, segons ha informat La Cala RTV, el conveni s'ha signat amb la UPF perquè estudiants que cursen el grau de Criminologia puguen fer les pràctiques a la Policia de l'Ametlla. En l'altre, se signarà ben aviat l'acord amb l'Institut de l'Ebre perquè estudiants del cicle formatiu de Tècnic en Transport Sanitari facen l'estada en empresa al Servei d'Urgències Municipal.

El regidor de Governació, Sanitat i Ensenyament, Joan Manel Tello, fa valdre esta aposta "perquè dos òrgans importants al municipi siguen centres de pràctiques per estudiants", i explica que "és una oportunitat per entrar al món laboral".

Cal recordar que des de l'Ajuntament de l'Ametlla ja hi ha altres convenis en actiu amb centres educatius com, per exemple, amb l'Institut Mare de Déu de la Candelera amb les pràctiques del cicle formatiu de Gestió Administrativa i les pràctiques de Batxillerat en francès, Batxibac, a l'Oficina de Turisme.