Territori reforça el ferm i la seguretat de la T-331 al nucli de Vinallop

Les obres tenen un cost de 350.000 euros i estaran enllestides en dos mesos

Tram de la carretera T-331, en el seu pas per Vinallop.
Tram de la carretera T-331, en el seu pas per Vinallop. | Cedida
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:46h
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat estos dies treballs de millora a la carretera T-331 a Vinallop. El director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l'Ebre, Antonio Suárez; l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'alcalde pedani de Vinallop, José Antonio Estíbalez, han visitat este dimecres les obres, que permetran afavorir la seguretat viària i la comoditat en la conducció.

La carretera T-331 és una via de la xarxa comarcal de la Generalitat que discorre entre Vinallop, Tortosa, Santa Bàrbara i Ulldecona. L'actuació abasta un tram d'1,5 quilòmetres, des de la rotonda de Vinallop fins al quilòmetre 20,7, i consistirà en la reparació del ferm i la formació d'un zebrejat central per reforçar la separació dels sentits de circulació, segons ha informat el consistori tortosí en una nota de premsa. 

Adequació del drenatge 
D'altra banda, es millorarà el drenatge de la carretera mitjançant el reperfilat de cunetes i la construcció de nous interceptors per a la recollida d'aigües pluvials. Finalment, s'adequarà la senyalització vertical i horitzontal. Les obres compten amb un pressupost de prop de 350.000 euros, i tindran una durada de dos mesos. 

El representant de Territori ha recordat que esta obra "respon a una reinvindicació del poble de Vinallop i de Tortosa, en la mesura que suposa una important millora en l'àmbit de la seguretat". L'alcalde de Tortosa, per la seua banda, ha afirmat que d'esta actuació se'n beneficiaran tots els usuaris de la T-331, una via força transitada. Bel ha afegit que "durant els propers mesos preveu que el Departament de Territori faça una actuació similar a la C-42", en el seu tram més proper a Tortosa, just al costat del Pla Parcial Temple Sud.
 

Visita d'obres al tram de la carretera T-331, en el seu pas per Vinallop. Foto: Cedida