La reunió de Foment, la Generalitat i els alcaldes de l'N-340 s'ajorna pels canvis al govern espanyol

La trobada estava convocada dilluns per mirar de consensuar una solució immediata a la sinistralitat de la carretera nacional

Radar de tram a la N-340 al Montsià, entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita.
Radar de tram a la N-340 al Montsià, entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita. | ACN
ACN
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:17h
La reunió entre el Ministeri de Foment, la Generalitat i els alcaldes afectats per l'N-340, que estava convocada per dilluns vinent, 7 de novembre, ha quedat ajornada, segons han confirmat fonts dels Departament de Territori i Sostenibilitat.

La formació del nou govern espanyol i els canvis al capdavant de Foment ha fet plantejar que es posposi esta trobada perquè hi puguen participar els nous representants del Ministeri. El conseller Josep Rull havia defensat, este dimecres, que la reunió havia de servir per "recosir" el consens amb els alcaldes que reclamen la gratuïtat de l'AP-7 per solucionar la sinistralitat de l'N-340.

Esta mateixa petició fa el moviment veïnal Prou!!!, AP-7 Gratuïta Ja. Els veïns han anunciat que mantenen la manifestació convocada per diumenge, com a prèvia d'esta reunió, amb l'objectiu de fer pressió als batlles perquè no canvien la seua reivindicació i no accepten les bonificacions per a desviar els camions a l'autopista.