Amposta contractarà durant sis mesos 22 titulats dins el programa Joves en Pràctiques

Les ofertes ja han estat publicades a la web del consistori i al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Redacció
03 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:43h
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta.
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta.
L'Ajuntament d'Amposta contractarà durant sis mesos 12 joves titulats (llicenciats, graduats i amb cicles formatius superiors) de menys de 30 anys. Serà dins el programa Joves en Pràctiques, de la Generalitat de Catalunya, al qual s'ha acollit el consistori ampostí i s'hi destinaran 132.000 euros.

Les ofertes, que ja han estat publicades a la web del consistori i al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), busquen diferents perfils professionals com un tècnic en Educació Física,  un dissenyador gràfic, administratius, enginyers, entre d'altres. D'altra banda, la Fundació de Serveis Socials Montsià (Fussmont), també contractarà a 10 joves en el marc d'este mateix programa. En aquest cas es destinaran 110.000 euros. "Volem potenciar la vessant formativa de la Fussmont i per això hem optat al programa del SOC", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot afegint que d'esta manera també s'aconseguixen més llocs de treball, en este cas, per a joves titulats.

Joves en Pràctiques és un programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) dirigit a titulats de menys de trenta anys inscrits a l'oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació i al Registre d'Informació de la Garantia Juvenil. Oferix contractes en pràctiques d'una durada de sis mesos. Compta amb el finançament del SOC i del Fons Social Europeu. Les ofertes es poden consultar a: http://governobert.amposta.cat/contractacio/ofertes-de-treball/ . Els candidats que complisquen els requisits s'han de dirigir a l'Oficina de Treball d'Amposta.