L'Expoclick d'Amposta prepara una edició més internacional

La 5a edició tindrà 7 venedors vinguts de fora de Catalunya | Se celebrarà de l'11 al 13 de novembre

Presentació d'Expoclick este dimecres a Amposta
Presentació d'Expoclick este dimecres a Amposta | Cedida
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:43h
Expoclick, la mostra de maquetes de Playmobils d'Amposta, arribarà, de l'11 al 13 de novembre, a la cinquena edició. Serà l'edició més internacional de totes. I és que entre els 15 expositors que vendran productes Playmobil, n'hi haurà 3 d'Alemanya, 2 de França i 2 de l'Estat espanyol. La resta seran venedors de Catalunya.

Una altra de les novetats d'enguany és el salt quantitatiu quant a dioramistes professionals que participaran a la mostra. "De 15 que n'hi va haver l'edició anterior, enguany n'hi haurà 25", assenyala Andreu Borràs, impulsor d'Expoclick. "Així, en esta sisena edició s'ocuparà tota la superfície del pavelló firal", afegix. Finalment, també hi participaran 60 diorames infantils. "De seguida es van omplir les inscripcions", explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Júlia Barberà. A més del concurs de diorames infantils, també hi haurà el concurs fotogràfic a les xarxes socials i el Buscaclick. 

La cinquena edició d'Expoclick aspira atraure 12.000 visitants. "Són 2.000 més que l'any passat", explica l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, que la titlla la mostra de "completament consolidada". "És una mostra de les activitats que hem de fer perquè Amposta siga un pol d'atracció de gent de fora; situa Amposta al mapa", subratlla l'alcalde.