Les geometries coloristes de Miquel Paton arriben al Museu de la Mar de l'Ebre de la Ràpita

L'exposició de l'artista rapitenc es podrà veure fins al proper 30 de novembre

Un dels quadres que es podran veure a la mostra.
Un dels quadres que es podran veure a la mostra. | Cedida
Redacció
02 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:00h
El Museu de la Mar de l'Ebre de la Ràpita acull, a partir del divendres, 4 de novembre, l'exposició Cartografia (És), del pintor Miquel Paton, un projecte en el qual l'artista rapitenc fa un gir en el seu procés creatiu amb obres de petit i gran format, realitzades sobre diferents suports i inspirades en el paisatge i el seu entorn més proper: el Delta de l'Ebre.

Un projecte en el que veurem com Paton emfatitza amb les línies i plans de color que es fan cada cop més abstractes, passant de la pintura narrativa, on encara és possible establir connexions entre allò que pertany al món físic, a les pintures planes, on la superfície del quadre queda només delimitat per línies i plans de colors.

A més de les obres, l'exposició compta amb un catàleg editat per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de la Ràpita, on es recullen totes les seues obres exposades amb textos del prestigiós poeta i crític d'art Àlex Susanna.

Esta mostra, que es podrà veure fins al proper 30 de novembre i de forma gratuïta al Museu de la Mar de l'Ebre, arriba a la Ràpita, el poble de residència de l'artista, després de ser exposada per primer cop al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona a principis de 2016.