L'Ampolla, seu del Dia de la Justícia de Pau a Catalunya

El jutge de pau de Móra la Nova, Joan Antoni Cutchet, va ser l'únic ebrenc distingit per l'Associació Catalana en pro de la Justícia

Moment de l'acte de lliurament de les distincions amb les que l'Associació Catalana en pro de la Justícia reconeix el mèrit i l'antiguitat dels jutges de pau.
Moment de l'acte de lliurament de les distincions amb les que l'Associació Catalana en pro de la Justícia reconeix el mèrit i l'antiguitat dels jutges de pau. | Cedida
Redacció
31 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 18:58h
L'Ampolla va acollir este passat dissabte l'edició d'enguany del Dia de la Justícia de Pau a Catalunya. Durant l'acte, que va estar presidit pel conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, es van lliurar les distincions amb les que l'Associació Catalana en pro de la Justícia (ACPJ) fa un reconeixement al mèrit i l'antiguitat dels socis, persones i institucions que hagen contribuït al desenvolupament de la Justícia de Pau. Dels 14 jutges de pau reconeguts durant l'acte, l'únic jutge de pau ebrenc que va rebre una distinció van ser Joan Antoni Cutchet, jutge de Móra la Nova.

La jornada també va comptar amb la presència de l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa; del jutge de pau de l'Ampolla, Josep Cabrera; del president de l'Associació, Xavier Ten; del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu; de la secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, Patrícia Gomà, i de la directora dels Serveis Territorials de Justícia de Terres de l'Ebre, Montserrat Ingla.

Durant l'acte, l'ACPJ va agrair la tasca duta a terme per Josep Cabrera, jutge de pau de l'Ampolla, per poder fer possible una nova edició del Dia de la Justícia de Pau a Catalunya. D'altra banda, Xavier Ten, en representació de l'Associació, va fer-li entrega d'una placa commemorativa a Francesc Arasa com a senyal d'agraïment a l'Ajuntament per la seua implicació en l'acte.