Cançons a la lluna, bruixeria i aventura, els ingredients de la Marxa Nit de les Mifes de l'Ampolla

Al final del recorregut hi haurà un sopar popular, una representació teatral i música

Participants a la primera Marxa de la Nit de les Mifes de l'Ampolla.
Participants a la primera Marxa de la Nit de les Mifes de l'Ampolla. | Cedida
M.C
27 d'octubre del 2016
Actualitzat el 29 de novembre a les 18:17h
Este divendres arriba a l'Ampolla la segona edició de la Marxa Nit de les Mifes, organitzada per l'Assemblea Territorial de l'Ampolla per la Independència. El punt de sortida de la marxa popular és a partir de les 7 de la tarda a la plaça del Port Pesquer, on, els participants recolliran les acreditacions i rebran les instruccions per començar l'aventura.

El recorregut estarà dividit en dos itineraris, un d'una distància més curta (5km) i l'altre amb una distància més llarga (8km). Segons ha informat l'organització, ambdós rutes, que són per camins de muntanya, tenen el mateix punt de sortida i d'arribada, i els participants hauran de cercar el mateix objectiu: seguir les Mifes que es trobaran al llarg del camí, i les quals marcaran l'itinerari per poder arribar a la masia dels Garridells, on hi hauria el final de la festa.

Els participants, equipats amb llanternes, sortiran esglaonats en petits grups d'entre 10 i 15 persones. Un cop arribaran a la meta, per als més petits hi haurà contacontes sota la llum de la lluna.

Quan tots els grups hauran arribat a la masia dels Garridells, hi haurà un sopar popular. Per amenitzar la vetllada, hi haurà una representació teatral sobre la bruixeria a les Terres de l'Ebre, així com cançons a la lluna a càrrec de músics del territori. 
 

Participants al punt de sortida de la primera Marxa Nit de les Mifes de l'Ampolla. Foto: Cedida

 

Sílvia Ampolla i Mario Pons amenitzant la nit de l'edició passada de la Marxa Nit de les Mifes. Foto: Cedida