Arriba este cap de setmana la desena Fira del Rovelló dels Reguers

La inauguració oficial serà dissabte a les 18 hores, tot i que durant el matí ja hi ha activitats programades

Cartell de la desena Fira del Rovelló dels Reguers.
Cartell de la desena Fira del Rovelló dels Reguers. | Cedida
Redacció
26 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 19:42h
Els Reguers celebra este cap de setmana la desena edició de la Fira del Rovelló amb dos dies dedicats a este producte de temporada. La inauguració oficial de la fira serà dissabte a les 18 hores a càrrec del president de l'Associació d'Empresaris Turístics del Massís del Port, Josep Estrada.

El tret de sortida tindrà lloc dissabte, 29 d'octubre, a les 10 del matí. Durant tota la primera jornada de la fira els visitants podran assistir a una gimcana infantil on els més petits faran rovellons; un tast d'allioli a càrrec de la Confraria de Mestres del Morter de la Fira de l'Oli de Jesús; l'actuació musical de Lei Joglars d'Ébre, i també l'actuació de la Colla Gegantera de Tortosa. 

Per al diumenge, algunes de les activitats que s'organitzen són l'actuació musical de La Rondalla dels Ports; una demostració gastronòmica a càrrec de Jordi Martínez del Restaurant Cristal en representació de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tortosa PlatiGot; una ballada de jotes amb la participació de pobles de les Terres de l'Ebre, i un bingo i xocolatada per a grans i menuts.