Comencen els treballs previs a l'antic edifici del sindicat, a Amposta

L'Ajuntament va comprar l'edifici al desembre del 2015 per un preu de 340.000 euros publicat

Façana de l'antic edifici del sindicat catòlic, a Amposta.
Façana de l'antic edifici del sindicat catòlic, a Amposta. | Cedida
Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:29h
La setmana passada van començar els treballs previs de neteja de l'antic edifici del sindicat catòlic, ubicat a l'avinguda de la Ràpita número 43. Estos treballs han de permetre destapar l'estructura i poder fer la redacció del projecte de rehabilitació d'este edifici emblemàtic.

"La voluntat de l'equip de govern és enllestir la redacció del projecte i començar les obres durant el 2017 amb l'objectiu de finalitzar-les al 2018", assenyala l'alcalde, Adam Tomàs, qui també detalla que a l'edifici es traslladaran els serveis de Polítiques Actives d'Ocupació (actualment als baixos de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó) i Amposta Empresa. "S'hi habilitaran despatxos i aules de formació", afegeix. 

Així mateix, segons avança l'alcalde d'Amposta, "s'està treballant en un projecte amb fons FEDER per tal d'ubicar-hi el Fab Lab de les Terres de l'Ebre". Els Fab Labs (Fabrication Laboratory) són espais d'experimentació en el camp de la fabricació de productes físics, que tenen una forta vinculació a l'entorn local on estan instal·lats.
 
L'Ajuntament d'Amposta va adquirir l'antic edifici del sindicat l'any passat al desembre per un preu de 340.000 euros. Es tracta d'un edifici noucentista, datat dels anys 20 del segle passat, amb una superfície total aproximada de 800 metres quadrats repartides en dues plantes. La façana està protegida dins del POUM.