Acord per Godall acusa el govern municipal de PSC-PP de no convocar els plens «en temps i forma»

Membres de la candidatura Acord per Godall.
Membres de la candidatura Acord per Godall.
Redacció
19 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:16h
El portaveu del grup municipal Acord per Godall, Alexis Albiol, ha tornat a denunciar, "la manca de transparència i de rigor" del govern municipal del PSC-PP de Godall. "Governen com si l’Ajuntament fos la seua finca particular, amb actituds pròpies de la vella política, fet que els porta a cometre despropòsits com convocar de manera irregular el Ple", assegura. 
 
Albiol ha explicat que Acord per Godall va registrar un recurs de reposició per no convocar el darrer Ple Municipal amb dos dies d’antelació, tal com és obligatori, segons la Llei de bases i règim local 7/1985. Així, el passat 7 d’octubre, al voltant de les 20.00 h, el govern municipal format per PSC-PP, va notificar a l’únic grup de l’oposició, Acord per Godall, que la convocatòria de la Sessió Ordinària del Ple se celebraria el dilluns 10 d’octubre a les 20.30 hores. El Ple no es va portar a terme perquè la Llei 39/2015 fixa que els dissabtes es consideren inhàbils i la mateixa alcaldessa, Teresa Esmel, reconeixia en un acord de resposta al recurs que el ple "no s’havia convocat ni en temps ni forma correctes".

 
Albiol, després de manifestar que "és incomprensible que el secretari de la corporació no coneguw l’aplicació d’esta Llei", ha reivindicat la necessitat del compliment dels terminis. "Necessitem tenir temps per preparar el temes inclosos a l’ordre del dia i analitzar la possible documentació que ens facilite l’equip de govern sobre els temes a debatre", ha afirmat el regidor.
 
El dimarts, 11 d’octubre, l’equip de govern PP-PSC va convocar de nou el Ple per al divendres 14 d’octubre, fet que va portar el grup Acord per Godall a presentar un nou recurs de reposició per entendre que la convocatòria s’havia tornat a fer malament. El Ple, però, esta vegada es va celebrar malgrat l’oposició d’Acord per Godall.
 
Ara, Acord per Godall està valorant les accions a seguir a partir d'este punt, a causa del que consideren un "falta de rigor" de l'equip de govern i "les continues vulneracions de dret".