Campredó, a la llista d'ajuntaments del govern espanyol per haver treballat el 12-O

El consistori està pendent de rebre la reclamació d'informació | Els subdelegats de l'executiu central demanen que trameten l'acord del plenari pel qual es va aprovar obrir portes

Vista aèria d'una part de Campredó.
Vista aèria d'una part de Campredó. | Facebook de Campredó Municipalia
Redacció
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:07h
El subdelegat del govern espanyol a Tarragona demanarà una sol·licitud d'informació a l'EMD de Campredó per tenir una confirmació oficial sobre si van obrir les portes el passat 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. De la mateixa manera, també ho faran els subdelegats de Barcelona, Lleida i Girona als 57 ajuntaments més que també van tenir algun tipus d'activitat durant este dia.

Tot i això, el president de l'EMD de Campredó, Damià Grau, ha assegurat que "a dia d'avui" encara no han rebut cap reclamació d'informació. Segons ha explicat, durant el passat dimecres l'edifici consistorial va estar obert durant dos hores perquè els regidors van atendre els ciutadans. Ha afegit que, a la tarda, l'equip de govern també va aprofitar per fer-hi reunions. 

En el requeriment que envien als ajuntaments es demana als consistoris que especifiquen si van treballar empleats públics durant el 12 d'octubre, i se'ls insta a trametre l'acord del plenari pel qual es va aprovar que el consistori obrís les seues portes.