El Fòrum Amposta Empresa 2016 obre inscripcions

Quatre experiències emprenedores amb segell ebrenc i la ponència especial d'Antoni Bassas formaran part de la jornada | Aguaita.cat, un dels projectes convidats

Cartell de l'edició d'enguany-
Cartell de l'edició d'enguany- | Cedida
Redacció
13 d'octubre del 2016
Actualitzat a la 13:27h
El Fòrum Amposta Empresa 2016 (#FAME15),  arriba el proper 27 d’octubre (17:00 h) amb una tarda plena d’experiències emprenedores amb segell ebrenc i amb la ponència especial del periodista i comunicador Antoni Bassas.

Organitzat per l'àrea d'Indústria i Empresa de l'Ajuntament d’Amposta, es tracta d’una jornada, on cada any hi assisteix una mitjana d’unes 300 persones, que té per objectiu sensibilitzar la població en general i en especial els joves en matèria de creació d'empreses i de foment de l'esperit emprenedor.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer emplenant este formulari.  

El Fòrum d’este 2016 comptarà amb la participació de 4 experiències emprenedores del territori:

Memoryteca, la primera empresa d'Europa, creada a Amposta, que estudia, valora, prova, i classifica per edats i malalties neurològiques dels millors jocs del món per a estimular les funcions cognitives per a nens, joves i adults.

Yupih, portal especialitzat en mobles infantils i juvenils, que en poc temps ha aconseguit posicionar-se i ser una referència en el panorama de moblament  online.

Captio, líder a l'Estat en software per a la gestió de despeses de viatges corporatius. A través de la seua aplicació mòbil, Captio permet digitalitzar els justificants de despeses i extraure les dades automàticament, transformant el flux tradicional de report i supervisió, encara ancorat en el paper en multitud d’empreses, en un procés completament digital.

Aguaita.cat, és en l’actualitat en el diari digital ebrenc amb més lectors a les nostres terres. Va nàixer al novembre del 2012 en ple context de crisi i transformació en el sector periodístic. Actualment és el mitjà digital de referència al sud de Catalunya.