Endesa acaba el procés per absorbir els 20.000 clients ebrencs d'Eléctrica del Ebro

L'adquisició va tenir lloc el passat juny per un valor de 24,7 milions d'euros | La companyia elèctrica té dos punts de servei a les Terres de l'Ebre, un a Amposta i l'altre a Tortosa

Punt de servei d'Endesa a Amposta.
Punt de servei d'Endesa a Amposta. | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:57h
Des d’este mes d'octubre, els aproximadament 20.000 clients de la distribuïdora Eléctrica del Ebro, adquirida per Endesa l'estiu passat, ja poden adreçar-se als punts de servei de la companyia Endesa ubicats a Tortosa i Amposta per a qualsevol consulta que necessiten. Endesa va comprar Eléctrica del Ebro, S.A., amb la qual cosa la companyia va sumar als 4,2 milions de clients que té a Catalunya, els 20.000 provinents de la distribuïdora Eléctrica del Ebro.

Estos 20.000 clients tenen ja a la seua disposició els dos punts de servei que té Endesa a les Terres de l'Ebre. Un està ubicat a la plaça de Les Corts Catalanes, 2 a Tortosa, i l'altre, al carrer Miquel Granell, 41 a Amposta. En estes oficines, els clients poden rebre assessorament energètic per part de professionals, contractar tant llum com gas, així com els serveis de manteniment i reparacions vinculats a estos contractes; i resoldre qualsevol modificació contractual vinculada als mateixos: canvi de titularitat, de potència, dades bancàries i peticions d'informació.

La companyia ja n'ha informat als clients a través d'una carta on també se'ls especifica que el canvi de subministrador no té cap cost addicional per a l'usuari, no afecta ni a la qualitat ni a la continuïtat del servei, i respecta les condicions del seu contracte actual. Així mateix, informa que d'ara endavant, Endesa Energia S.A.U., la comercialitzadora de la companyia elèctrica, serà qui s'encarregarà d'enviar les factures i gestionar els cobraments dels seus subministraments que fins ara prestava la comercialitzadora Eléctrica del Ebro. 

El passat mes de juny, Endesa va adquirir, per 24,7 milions d'euros, la distribuïdora local Eléctrica del Ebro, S.A., per tal d'ampliar el mercat que la companyia té als territoris on opera, en este cas, a la demarcació de Tarragona. Amb esta operació, que va ser efectiva durant l'estiu, Endesa posa de manifest la seua voluntat de comprar petites distribuïdores, sempre i quan les condicions siguen les adequades.