Intervenen dos tones d'haixix a Deltebre en un vaixell procedent del Marroc

Hi ha quinze detinguts i el cas està sota secret de sumari

ACN
03 d'octubre del 2016
Actualitzat el 04 d'octubre a les 11:30h
El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha explicat que els Mossos d'Esquadra estant duent a terme, este dilluns, una important operació contra el tràfic de drogues a les Terres de l'Ebre.

Segons ha confirmat el cap del departament, hi ha quinze persones detingudes i pràcticament dos tones de haixix intervingudes en una embarcació que venia del Marroc. El vaixell ha estat interceptat prop de la desembocadura de l'Ebre. Segons ha apuntat el conseller, els Mossos investigaven des de feia mesos els moviments d'un grup de narcotraficants que aprofitant la solitud de la zona introduïen mitjançant ràpides embarcacions importants quantitats d'estupefaents.

El conseller d'Interior ha remarcat que l'operatiu està sota secret de sumari; però, segons fonts properes al cas, la intercepció s'ha produït en el terme municipal de Deltebre durant la matinada d'este dilluns. L'operació continua oberta.

El conseller Jané ha destacat la importància d'este cop policial contra el tràfic d'estupefaents per la quantitat de droga que s'ha trobat i el nombre de detinguts que hi ha fins al moment.