Una cinquantena de xiquets d'Amposta es beneficien del menjador social d'estiu

En el projecte, impulsat durant els mesos de juliol, agost i setembre, s'hi ha destinat més de 9.000 euros

Redacció
03 d'octubre del 2016
Actualitzat el 04 d'octubre a les 11:38h
L'Ajuntament d'Amposta ha destinat més de 9.000 euros al menjador social d'estiu, del qual s'han beneficiat una cinquantena de xiquets de la ciutat. Del total de la xifra, 4.500 euros els ha aportat l'Obra Social la Caixa, a través d'un conveni que han signat avui la representant de la Fundació Bancària la Caixa, Tatania Caro, i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.

Segons ha informat el consistori ampostí en una nota de premsa, el menjador social d'estiu s'ha desenvolupat durant els mesos de juliol, agost i setembre a les instal·lacions d'un centre d'ensenyament públic del municipi entre les 10 del matí i les 3 de la tarda. Este menjador social, integrat a les Estades d'Estiu, es va posar en marxa l'any 2013. En aquell moment van participar-hi una vintena de menors, mentre que enguany esta xifra ha augmentat fins a la cinquantena.

A més, per aconseguir una integració efectiva dels menors en risc d'exclusió, es fa un treball social dins del conjunt d'activitats d'estiu que es realitzen al conjunt de la població. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha valorat "molt positivament la signatura d'este conveni, que permet desenvolupar accions socials tan importants com el menjador social".