L'Hospital Comarcal d'Amposta incia les obres del nou servei de farmàcia

S'invertiran 140.000 euros i està previst que acaben a primers de desembre

per Redacció , Amposta, 3 d'octubre de 2016 a les 11:26 |
Imatge de les obres iniciades. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital Comarcal d'Amposta va iniciar, divendres 23 de setembre, les obres de construcció de la nova farmàcia, que han de permetre que l'edifici hospitalari de la capital del Montsià tinga un servei de farmàcia autònom i independent, millorant, d'esta manera, el servei que s'ofereix als pacients.
Les obres estan pressupostades en 140.000 euros, als quals caldrà afegir els recursos que es destinaran per a l'equipament de la farmàcia. 


Les obres està previst que s'acaben a primers de desembre. La nova farmàcia estarà ubicada a la planta baixa de l'Hospital i ocuparà un espai de 200 metres quadrats. 

"Treballem de forma intensa perquè l'Hospital Comarcal oferisca el millor servei als pacients", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui també destaca que amb l'entrada en funcionament del nou servei de farmàcia, es farà un salt qualitatiu". Tomàs ha recordat també que "en els últims mesos s'ha posat en funcionament una àrea d'atenció pediàtrica dins el servei d'urgències". 

 

 

Participació