El periodista i escriptor Victor Amela es declara un més dels #FansDOTerraAlta

La campanya cada mes llançarà un vídeo protagonitzat per personatges populars | També hi participaran David Carabén de Mishima, Bibiana Ballbé, Empar Moliner i el cuiner Jeroni Castell

1200_1475243734play_1475243418
1200_1475243734play_1475243418
Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:56h
"Trio DO Terra Alta i no un altre perquè m'agrada molt tirar cap al sud", afirma el periodista i escriptor Victor Amela en el vídeo que dóna el tret de sortida a la campanya #fansDOTerraAlta en què diferents personatges populars expliquen els seus motius per escollir els vins terraltins així com els seus paisatges, gastronomia, història i la seua gent. El periodista es mostra contundent quan parla dels seus vins: “És un dels pocs llocs a Catalunya on pots descobrir vins espectaculars i poder dir al món aneu a la Terra Alta i descobrireu uns vins boníssims”.

Amela recorda que un altre dels elements desconeguts de Terra Alta però que en són mostra del seu atractiu és el fet que Pablo Picasso hi va viure a temporades a Horta de Sant Joan durant la seua joventut. "Aquell món, aquells boscos, aquells rius havien transformat la seua ànima fins a convertir-lo en l'artista que va ser després", ressalta Amela que afegeix que a ell personalment li va fascinar "per la virginitat dels seus paisatges espectaculars".


 

Campanya de vídeos #fansDOTerraAlta
Des del Consell Regulador d’esta Denominació d’Origen s’està impulsant la campanya de vídeos #fansDOTerraAlta per a donar a conèixer els seus trets diferenciadors i la qualitat dels seus vins. Uns vins amb molta història, és una de les denominacions de vins catalanes històriques que van glossar personalitats com el pintor Pablo Picasso, que cita Amela, i el cèlebre escriptor Joan Perucho, explica esta entitat en una nota de premsa. Els vídeos de la campanya es podran veure tant al web de la DO Terra Alta com a les seues xarxes socials.

Al vídeo del periodista se'n sumaran d'altres protagonitzats per David Carabén del grup de música Mishima, la presentadora Bibiana Ballbé, la periodista Empar Moliner, i el cuiner Jeroni Castell que compta amb una estrella Michelín al seu restaurant Les Moles, a Ulldecona. Una vegada al mes un d’ells explicarà en un nou vídeo perquè l’apassiona la Terra Alta i els seus vins.