Les Terres de l'Ebre, entre les 100 millors destinacions sostenibles del món

L'associació internacional Global Destinations lliura el guardó al president del Patronat de Turisme de la Diputació, en un acte a Ljubljiana, Eslovènia, en el marc del Dia Mundial del Turisme

El kite surf o surf d'estel es practica en un entorn privilegiat, la Badia dels Alfacs.
El kite surf o surf d'estel es practica en un entorn privilegiat, la Badia dels Alfacs. | Sofia Cabanes
Redacció
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:34h
L'associació internacional Global Green Destinations ha escollit les Terres de l'Ebre com una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món, en reconeixement als seus valors mediambientals.

Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, institució que gestiona la marca turística Terres de l'Ebre, ha recollit el guardó que acredita esta distinció. El lliurament va tenir lloc este dimarts a la nit a la Ljubljiana, la capital d'Eslovenia, en el marc del Dia Mundial del Turisme i del Green Destinations Day.
 
Global Green destinations és una associació global per al turisme responsable, que dóna suport a les destinacions, regions i països en la millora de la qualitat, la sostenibilitat i la visibilitat en el mercat. L'entitat té com a objectiu la creació d'eines i plataformes per donar suport a les destinacions en la millora de la sostenibilitat i la qualitat, i per fer-ne promoció pública.
 
Pel que fa als guardons a les 100 millors destinacions del món, l'objectiu és enfortir el perfil d'estos indrets envers el turisme responsable i verd. El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre ha treballat en la candidatura, amb l'ajuda de diverses institucions del territori, com el COPATE, gestor del projecte Reserva de la Biosfera.

El president del Patronat de Turisme de la Diputació s'ha mostrat molt satisfet d'haver contribuït a l'assoliment d'aquest guardó: "Des de la nostra institució, destinarem molts esforços a rendibilitzar este guardó, en la nostra línia de foment del turisme sostenible al territori". Nacions Unides ha declarat el 2017 Any del Turisme Sostenible.