Salut incrementa en un 50 % les hores d'assistència mèdica a Paüls

El consistori ha valorat positivament la notícia, tot i que subratlla que continuarà reclamant la plaça de metge al municipi

Vista del poble de Paüls
Vista del poble de Paüls | miraquebe.blogspot.com.es
Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat el 28 de setembre a les 11:15h
El Departament de Salut de la Generalitat incrementarà a partir d'este dilluns 26 de setembre en un 50% les hores d'assistpencia mèdica a Paüls, segon informa el seu Ajuntament en una nota de premsa. 

El consistori ha valorat positivament la notícia, tot i que subratlla que continuarà reclamant la plaça de metge al municipi, així com l'ambulància durant les 24 hores a Xerta -ara presta servei 12 hores-, que es van suprimir amb les retallades en la sanitat. "Al 2011 vam patir una retallada brutal de l'horari mèdic i vam passar a tenir un horari del tot insuficient. El temps ha fet veure a tothom el gran error que es va cometre. Ara, almenys, passem a tenir un horari decent", declara l'alcalde de la població, Enric Adell. Fins ara, s'oferien 10,5 hores d'assistència a la setmana i s'ha aconseguit que s'incremente a 16,5 hores, que es distribuiran també en atenció a domicilis, urgències i tasques al centre de salut. 

Dijous passat, en una reunió veïnal al casal municipal, amb l'assistència del director dels serveis territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, l'alcalde Enric Adell i la resta de l'equip de govern van explicar el nou horari mèdic, que s’incrementarà en sis hores i millorarà el servei que es prestava fins ara.

L'alcalde considera que amb esta ampliació horària el poble recupera "una part d'aquella dignitat o, potser millor, d'aquell orgull que ens van prendre quan van decidir amortitzar la nostra plaça de metge".