Primera presa de contacte del nou intendent dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, Rafel Comes

L'han acompanyat el director general de la Policia, Albert Batlle, i el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero | La presa de possessió es farà en els pròxims dies

Taula on han mantingut una primera presa de contacte els intendents entrant i sortint de les Terres de l'Ebre
Taula on han mantingut una primera presa de contacte els intendents entrant i sortint de les Terres de l'Ebre | ACN
ACN
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 19:09h
El nou intendent dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, Rafel Comes, ha tingut avui la primera presa de contacte amb la Regió Policial que encapçalarà en els pròxims dies. Ho ha fet acompanyat pel director general de la Policia, Albert Batlle, i el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, que han agraït la tasca feta per l'intendent sortint, Xavier Monclús, durant els darrers sis anys a les Terres de l'Ebre.

Monclús marxa per tornar a Lleida, d'on és originari, per ser el màxim responsable de la Regió Policial de Ponent. Els màxims responsables dels Mossos també han lloat la tasca feta per Rafel Comes, fins ara sotscap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, a qui han desitjat molts èxits en la nova etapa. Comes, de 48 anys, va ser també durant dos anys el màxim responsable de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

En esta primera trobada de presentació de Comes han assistit els responsables de les diferents àrees dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, el delegat del Govern Xavier Pallarès, i el director dels serveis territorials d'Interior, Joan Juan. La presa de possessió es farà en els pròxims dies.