El CAT de l'Ampolla organitza visites per conèixer el cicle de l’aigua

Durant la visita es fa un recorregut per les diferents instal·lacions de l’ETAP i per l’Espai d’Aigua | Els mateixos interessats poden concertar dia i hora de visita a través del web corporatiu

per Redacció , l'Ampolla, 21 de setembre de 2016 a les 13:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha obert el programa de visites a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de l’Ampolla per al curs 2016-17. Estes visites van adreçades a totes les entitats i col·lectius que vulguen conèixer el procés de captació, tractament i distribució d’aigua potable que es fa des del CAT. 

En una nota de premsa, el Consorci ha informat que esta activitat està adreçada especialment als centres escolars, amb l'objectiu que els xiquets puguen experimentar en directe alguns dels processos que estudien, i així ampliar els seus coneixements. Els mateixos interessats poden concertar dia i hora de visita a través del web corporatiu, al subapartat de visites, i complimentant la fitxa que els hi apareix.


L’objectiu de les visites, a més de conèixer el cicle de l’aigua i el missatge de consum responsable, "també busca sensibilitzar els assistents a prendre consciència del què suposa el procés de tractament de l’aigua, un recurs escàs i que cal gestionar de forma eficient, tal com es fa al CAT", segons ha explicat l'ens.

La visita

La visita, d'una durada de més de dos hores, s’inicia amb la projecció d’un vídeo que explica què és el Consorci, el cicle de l’aigua, el procés de potabilització i el sistema de distribució. Posteriorment es fa un recorregut per les diferents instal·lacions de l’ETAP on els assistents veuen de primera mà els diferents processos i reben les explicacions adients.

Segons este ens, la visita acaba a la sala de control, després de passar per l’Espai d’Aigua on hi ha habilitada una zona a l’estil d’una àgora que fa la funció d'establir un diàleg més directe amb els visitants per tal de mirar de resoldre tots els dubtes que se’ls hagin pogut plantejar durant el recorregut.

 

Participació