La Banda Municipal de Música de Tortosa busca nova imatge per al seu 75è aniversari

El guanyador rebrà un premi de 400 euros | El Memorial Mestre Monclús d'enguany comptarà amb la participació de la Banda Unió Musical Jaume Balmes, de Santa Bàrbara

Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:38h
L'Associació d'Amics i Amigues de la Banda, amb motiu de la celebració del 75è aniversari de la Banda Municipal de Música de Tortosa que se celebrarà al llarg del 2017, ha convocat un concurs d’idees per al disseny del logotip que ha de ser la imatge identificativa de l’aniversari. En una nota de premsa, l'associació ha informat que el termini de presentació dels treballs per al concurs, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, finalitza el 18 de desembre, i el logotip guanyador es donarà a conèixer el 30 de desembre durant el concert que la Banda Municipal de Música farà al Teatre Auditori Felip Pedrell precisament per presentar els actes del 75è aniversari. El premi està dotat amb 400 euros. 

Memorial Mestre Monclús
D’altra banda, el diumenge, 2 d’octubre a les 12 del matí, la Banda Municipal de Música de Tortosa celebrarà al Teatre Auditori Felip Pedrell el Memorial Mestre Monclús. En esta ocasió, el Memorial, que arriba a la seua 25a edició, comptarà amb la participació de la Banda Unió Musical Jaume Balmes, de Santa Bàrbara.
 
A banda de les composicions del mestre Monclús, la Banda Municipal de Música de Tortosa interpretarà el conegut pasdoble Perla preciosa en record al membre fundador de l’Orquestra Junior’s Joan Vidal, que va ser l'encarregat d'adaptar este pasdoble, i que va morir el passat mes d’agost. L’entrada a este concert és gratuïta.